Au început înscrierile la Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari 2023, Ediția a III-a

0
2882

Timp de trei săptămâni, până în data de 22 august 2023, toți tinerii și adulții cu preocupări literare, indiferent de vârstă, pot să-și înscrie lucrările în cadrul Concursului Național de creație literară ”Gala Flamingo Artistic Creation Năvodari”.

Ajuns la cea de-a III-a ediție, concursul are ca temă în acest an: ”TOAMNA LA MINE ACASĂ” – la secțiunea ”Poezie” și ”LA NĂVODARI” – la secțiunea ”Proză scurtă”.

Atenție! Nu pot fi înscrise în concurs creații literare declarate câștigătoare într-un alt concurs de creație literară!

Fișă de înscriere este disponibilă AICI.

Pentru înscrieri și mai multe informații puteți suna la numărul de telefon: 0737.431.767 (persoană de contact: Abdul Cair Latip). Perioada de înscrieri: 28 iulie – 22 august 2023.

Decernarea premiilor va avea loc în data de 23.09.2021, în prezența juriului format din scriitori reprezentativi. Criteriile de jurizare vor fi următoarele: respectarea tehnicilor de redactare și impresia generală oferită de text; exprimarea coerentă, în concordanță cu normele ortografice, ortoepice și de punctuație în vigoare; valențele stilistice ale textului, aprecierea unor elemente de creativitate; gradul de complexitate artistică și originalitatea creației; particularități de ordin compozițional și de tehnică a creației.

Evenimentul face parte din proiectul ”Cultură Acasă”.