Casa de Cultură „Pontus Euxinus” Năvodari va găzdui Festivalul Concurs de Artă Dramatică „Alexandru Arșinel”

0
2148

Vă așteptăm în data de 11 Mai 2019, ora 09:00 la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” Năvodari pentru a lua parte la prima ediție a Festivalului Concurs de Artă Dramatică „Alexandru Arșinel.

“Reflector adevărat așezat pe scena mării / Ne va ține ancorați până-n buza înserării”, trupe de teatru din tot județul Constanța și nu numai. Veți putea admira copii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, călătorind  spre următoarele secțiuni:  artă dramatică și creație .

Suntem pregătiți cu nemăsurat umor, multă autoironie și o surprinzătoare tandrețe, dar și cu nume mari ale scenei românești. La eveniment va lua parte maestrul Alexandru Arșinel, directorul Festivalului, urmat de invitatul de onoare Maia Morgenstern. Totodată Ion Sapdaru, actor, regizor Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”, Iași, va fi cel care va prezida juriul.

Toate momentele artistice vor aborda povești și tipologii diferite, fiecare aducând la suprafață unicitatea piesei.

Hohote explozive de râs, muzică, dans, emoție și pură bucurie sunt ingredientele acestui Festival, eveniment la care publicul năvodărean este invitat să participe în mod gratuit.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Să fie viață , să fie … teatru!