Ceremonie dedicată Zilei Eroilor, în prezența conducerii orașului Năvodari și a președintelui Consiliului Județean Constanța

0
1070

Primarul Florin Chelaru, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu, Administorul Public al Orașului Năvodari, doamna Liliana Mară, viceprimarul Aurelian Dumitrașcu și consilieri locali au participat, astăzi, la un eveniment dedicat Zilei Eroilor, organizat de Școala Gimnazială ”George Enescu” Năvodari, prin profesor Iuliana Sandu, la Troița din centrul orașului Năvodari.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de stat al României, după care un sobor de preoți a oficiat slujba religioasă și s-au depus coroane de flori din partea Primăriei Orașului Năvodari, Consiliului Județean Constanța, partidelor politice, Comunității Rușilor Lipoveni și a elevilor Școlii Gimnaziale ”George Enescu” Năvodari.

A păstra vie amintirea și sacrificiul eroilor patriei nu este doar o obligație, ci responsabilitatea și sfânta datorie a poporului nostru. Acum, când conflictul este atât de aproape de granițele țării, când trăim vremuri de război, sentimentul prețuirii și dragostei de țară trebuie să fie mai puternic ca oricând. Spre veșnica amintire și recunoștință a înaintașilor noștri eroi, am depus astăzi coroane de flori alături de președintele CJC, Mihai Lupu, colegi din Primărie și Consiliul Local, reprezentanți ai comunității Rușilor Lipoveni, precum și de copii ai Școlii Gimnaziale George Enescu. Mulțumesc doamnei profesor Iuliana Sandu pentru organizarea acestui eveniment frumos, preoților din Năvodari, elevilor și tuturor celor care au sărbătorit astăzi Ziua Eroilor alături de noi. Hristos s-a Înălțat și recunoștință eternă eroilor neamului!”, a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Acțiunea s-a încheiat cu un moment artistic susținut de elevi în aplauzele oficialităților și audienței prezente la eveniment.