Echipamente noi pentru micii rugbiști de la Năvodari

0
1315

Echipa de rugby U12 are de astăzi un nou sponsor: CICh Năvodari, singurul producător de îngrășăminte chimice din România.

Ernesto Sudati, proprietarul Combinatului de Îngrășăminte Chimice Năvodari, le-a înmânat micilor jucători echipamentele personalizate (geacă, căciulă, trening și rucsac), cu promisiunea că parteneriatul cu CICh este abia la început.

”Voi sunteți prezentul și viitorul nostru. De acum înainte vom face multe lucruri frumoase împreună. Colaborarea continuă”, le-a transmis  Ernesto Sudati micilor rugbiști de la Năvodari.

La evenimentul de marți seară, au fost prezenți părinții copiilor și toți cei care au contribuit la această realizare importantă pentru echipa de rugby U12: primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, directorul Clubului Sportiv Năvodari, Constantin Dinicu, liderul de sindicat filiala Cartel Alfa, Ion Caraignat, precum și antrenorii micilor rugbiști Robert Diaconescu și Paul Chiru. Totodată, au fost alături de micii rugbiști și actualii sponsori: Grain&More, reprezentant prin Claudia Vlădescu, și Nicomi, reprezentat prin Alin Orășanu.