25.000 de euro pentru tinerii care au idei de afaceri

0
921

Ești tânăr, cu vârsta până în 29 de ani și vrei să devii antreprenor? Dar ce ai spune să primești și finanțare de 25.000 de euro pentru ideea ta de afacere?

Tinerii din Năvodari, cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, care nu sunt angajați și nici nu mai urmează vreo formă de învățământ, sunt așteptați să se se înscrie în Programul „Acces parteneriat pentru integrare socială”, finanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

În ce constă proiectul?

27 de tineri vor urma, gratuit, cursuri de antreprenor, la finalul cărora vor primi atestat și certificat recunoscut de toate instituțiile europene.

De asemenea, din cei 27 de tineri care vor absolvi, 7 vor avea oportunitatea ca planul lor de afaceri să fie finanțat cu suma de 25.000 de euro fiecare.

Finanțarea reprezintă maximum 100% din totalul cheltuielilor eligibile şi se acordă numai întreprinderilor înfiinţate de persoanele ale căror planuri de afaceri au fost aprobate la finanţare în urma concursului de planuri de afaceri.

Condiții:

– ai vârsta între 16 și 29 ani

– nu ești angajat

– nu urmezi o formă de învățământ (școală, liceu, facultate, etc.)

– nu participi la niciun program de formare profesională (cursuri, training-uri, etc.)

– ai domiciliul sau reședința în Năvodari

– ești înregistrat și profilat de AJOFM

Pentru informații, suport și înscrieri:

Email: cursuri@asoc-edu.ro

Tel: 0787769586