A fost suplimentat numărul dozelor de vaccin Moderna la Centrul de Vaccinare de la Năvodari

0
1969

Începând din această săptămână, timpul de așteptare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va fi mai scurt la Centrul de Vaccinare de la Năvodari. Capacitatea de vaccinare a fost mărită de la 60 la 90 de imunizări/zi.

Direcția de Sănătate Publică Constanța a furnizat deja dozele de vaccin Moderna necesare, astfel că începând de astăzi sunt asigurate atât imunizările cu prima doză, cât și dozele de rapel pentru cele peste 1.500 de persoane vaccinate deja împotriva COVID-19 la Năvodari.

Centrul de Vaccinare de la Năvodari este aprovizionat săptămânal cu doze de vaccin care asigură imunizarea pe un singur flux de vaccinare, unitatea fiind autorizată însă pentru 4 fluxuri de vaccinare.

Peste 1.200 de persoane sunt, în acest moment, înregistrate pe listele de așteptare la Centrul de Vaccinare amenajat de Primăria Orașului Năvodari în incinta Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari.

Programările se pot face fie individual – direct pe Platforma Națională de Vaccinare împotriva COVID-19 (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login), fie prin intermediul medicului de familie ori al angajatorului, prin apelarea call centerului 021/414.44.25 sau direct la Centrul de Vaccinare din Str. Sănătății, nr. 1.