A început școala! Primarul Florin Chelaru: Mă bucur că prima zi de școală ne-a regăsit împreună, elevi, părinți, cadre didactice!

0
1194

Toate unitățile de învățământ din orașul Năvodari și-au primit, astăzi, elevii – de la creșă, grădiniță, școli gimnaziale și până la liceu.
„Școala trebuie adaptată la copii și nu copiii la școală! Mă bucur că prima zi de școală ne-a regăsit împreună, elevi, părinți, cadre didactice!
Vă doresc, dragi copii, să găsiți plăcerea și motivația de a învăța cât mai bine și să fiți conștienți că munca voastră va fi răsplătită. Noi vă vom acorda rechizite, cărți, burse, vă vom premia rezultatele bune, dar premiul cel mare îl veți câștiga singuri atunci când veți deveni oameni realizați, oameni importanți, datorită educației și muncii voastre.
Dragi părinți, vă încurajez să fiți cât mai apropiați de copiii dvs, să îi sprijiniți și să le supravegheați pașii. Ei au nevoie de noi, au nevoie de repere și stabilitate. Sunt părinte la rândul meu, vă vorbesc din proprie experiență și vă asigur că voi fi întotdeauna aproape de dvs si de școală!
Dragi cadre didactice, vă prețuiesc și vă admir pe fiecare în parte! Aveți o mare responsabilitate și cu toată încrederea ne lăsăm copiii, care sunt viitorul orașului nostru, în mâinile dvs. Va mulțumesc tuturor și va doresc un an școlar cu multe reușite”, le-a transmis primarul Florin Chelaru, tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice din orașul Năvodari.