Aproape 40 de copii și adolescenți din Năvodari s-au înscris până în prezent la Ediția I a Galei ”Flamingo Artistic Creation”

0
881

Mai sunt trei zile în care tinerii talentați din orașul Năvodari se pot înscrie în competiție. Creațiile pentru secțiunile scurtmetraj și literatură (poezie sau compunere) se primesc până vineri, 5 noiembrie, inclusiv.

Decernarea premiilor va avea loc în data de 13.11.2021, în prezența juriului format din actori și scriitori îndrăgiți. Sunt puse în joc nenumărate premii, precum: ”Premiul Flamingo Artistic Creation, 2021”, ”Premiul I, II, și III  pentru fiecare secțiune în parte”, ”Premiul pentru cea mai bună regie”, ”Premiul pentru cel mai bun scenariu”, ”Premiul pentru cea mai bună interpretare”.

Pentru înscrieri și mai multe informații puteți suna la numărul de telefon: 0737.431.767 (persoană de contact: Abdul Cair Latip).

Informații suplimentare despre componența juriului pentru fiecare secțiune, criteriile de jurizare și caracteristicile tehnice ce trebuie respectate, găsiți în articolul: Gala ”Flamingo Artistic Creation”, ediția I. Un eveniment de promovare a tinerelor talente din orașul Năvodari