”Bicicleta, mijloc de locomoție și de sănătate”, Ediția a IV-a, în zilele de 14 august, 21 august și 28 august. REGULAMENTUL evenimentului sportiv

0
848

Așa cum obișnuim deja de patru ani de zile, și în vara aceasta, toți iubitorii mersului pe bicicletă sunt chemați la pedalat la sfârșit de săptămână. Evenimentul sportiv organizat de Primăria Orașului Năvodari nu are caracter de competiție!

Promovăm mersul pe bicicletă timp de trei săptămâni, în fiecare zi de duminică, 14 august, 21 august și 28 august, începând cu ora 18.00, plecare de la Stadionul Flacăra din Năvodari, către pista de bicicliști de la Rompetrol Rafinare – Petromidia (și retur).

Participanții vot fi înscriși la o tombolă cu premii. Sunt puse în joc: 2 biciclete și multe alte premii constând în articole sportive specifice mersului pe bicicletă.

Pot participa toți locuitorii orașului Năvodari, începând cu vârsta de 8 ani. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0726.191.659 (persoană de contact: Florian Adam).

Atenție! Pentru a fi admiși la traseu, sunteți obligați să aveți cască de protecție, iar bicicleta să fie în stare bună funcționare.

REGULAMENTUL evenimentului sportiv poate fi consultat AICI