Colindele și bucuria sărbătorilor de iarnă răsună din Centrul de Zi!

0
1761

Este de departe cea mai frumoasă perioadă din an, căci atmosfera sărbătorilor de iarnă începe să se aștearnă peste noi. Magia Sărbătorilor ne învăluie și ne trimite cât mai aproape de cei pe care îi iubim, dar și de cei care au cu adevărat nevoie de noi.
La Centrul de Zi pentru Copii atmosfera de poveste a început încă de la sfârșitul săptămânii trecute, când beneficiarii, ajutați de „spiriduşi” (voluntari) au confecţionat diverse felicitări și tablouri pentru sărbători, prilej cu care acestea au fost dăruite din suflet celor care au contribuit la “magia Crăciunului”.
Sărbătorile de iarnă sunt mult așteptate de către copii. Dar, dacă stăm să ne gândim cum petrec sărbătorile de iarnă copiii care acasă nu au un brăduț, sau care știu sigur că Moș Crăciun nu vine deoarece nu sunt posibilități, cu siguranță ne-am gândi de două ori înainte să facem risipă pe cadouri inutile și mese îmbelșugate fără rost…
Tocmai din acest motiv, oameni cu suflet mare au fost, ieri, alături de beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii, unde au reușit să împartă cadouri dar și bucurii! Cu ochii plini de fericire și cu brațele deschise, beneficiarii i-au întâmpinat pe adevăratele ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun, oferindu-le un moment încărcat de emoție. Copiii au cântat colinde românești, transmiţând bucuria şi emoţia de a fi mesagerii spiritului Crăciunului.
Pe chipurile beneficiarilor Centrului de Zi s-a putut vedea sclipirea magică, iar emoția a fost la ea acasă, noi declarându-ne încântați că am putut oferi o fărâmă de fericire, copiilor ce ne trec zilnic pragul!
Întreg personalul Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din Năvodari vă dorește:

Sărbători binecuvântate alături de cei dragi cu
liniște în suflete și fericire în inimă!