Continuarea investițiilor, o prioritate

0
1337
buget navodari

buget navodariÎn cadrul unei ședințe a Consiliului Local din Năvodari a fost aprobat bugetul local de venituri și cheltuieli pentru anul 2015. În condițiile în care primăria Năvodari nu a primit niciun ban de la bugetul de stat, autoritățile locale încearcă să continue cu succes proiectele existente.

Pe lângă lărgirea drumului Năvodari – Constanța, prin stațiunea Mamaia, primăria are în plan finalizarea Piaței de Pește si Centrului de Afaceri. Toate acestea necesită cofinațare, deși sunt proiecte și cu fonduri europene. Pentru a nu bloca investițiile, consilierii au găsit o cale de mijloc. Au analizat toate propunerile și le-au inclus in buget doar pe cele urgente.

După analizarea bugetului, care include atât veniturile din fonduri proprii, subvenție de la bugetul de stat in care intra cota de cofințare pentru proiectele aflate in derulare, operațiuni finaciare, cât și chetuieliele, consilierii l-au supus la vot. Documentul a fost aprobat, deși la prima repartizare a sumelor defalcate din veniturile de la bugetul de stat (impozitul pe venit și TVA), orașul Năvodari nu a primit absolut niciun ban.

VEZI VIDEO