Copiii care vor să învețe nu intră în vacanța!

0
1370
    Oficial, săptămâna trecută, a fost prima săptămână din vacanța de vară a copiilor, numită și vacanța mare.
     În orașul Năvodari sunt copii ce nu au vacanță, pentru că pur și simplu vor să învețe. Acești copii sunt beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii, copii ce au demonstrat, de-a lungul timpului, că vor să-și depășească situația școlară dificilă în care se află.

     Așa cum s-a întâmplat în fiecare vară, Centrul de Zi pentru Copii nu a intrat în vacanță. Beneficiarii centrului sunt așteptați zilnic între orele 09:00-13:00. Activitățile vizate pe perioada vacanței de vară sunt: activități de socializare, recreere și petrecere a timpului liber, jocuri, povești, teme de vacanță precum și recuperare școlară pentru acei copii care au întâmpinat dificultăți în anul școlar ce tocmai s-a încheiat.

       Ziua se începe cu ”întâlnirea de dimineață” în cadrul căreia se repetă regulile din centru, în cadrul orei ”Bunele Maniere”, se face conectarea de grup, discuții libere alese și jocuri pentru o mai bună cunoaștere și relaționare.
       Fiecare zi este diferită, având activități diversificate precum: Jocurile Vacanței, Poveștile Vacanței, Dezvoltare Personală de Grup, Ora Bunelor Maniere, Matematică distractivă, Teatru Interactiv dar și Cultură Generală