Galerie foto Baza Sportivă

0
2918

Se lucrează la baza sportivă de pe strada Stadionului. S-au finalizat lucrările la infrastructură, acum se lucrează la împrejmuirea cu gard, iar în atelier se lucrează la tribune apoi urmează montarea acestora.

Când va permite temperatura se va monta și gazonul sintetic. Terenul de sport este situat în partea centrală a orașului cu o suprafață de 7450 mp.

Amenajarea terenului va consta în:

Teren de sport omologat cu gazon artificial 93.50m x 56.50m
alei perimetrale teren sport (gazon artificial)
alei pietonale propuse (pavele prefabricate)
tribune spectatori pe două rânduri cu o capacitate de 156 de locuri
spații verzi
împrejmuirea terenului de sport cu gard din plasă sudată pe stâlpi metalici, cu o înălțime de 6 metri
sistem de nocturnă cu 8 stâlpi de iluminat de 12 metri lungime.
Prin implementarea acestui proiect se dorește corectarea disfuncțiilor generate de existența unui teren fără utilitate publică în cadrul unui cartier rezidențial, fapt ce va duce la îmbunătățirea aspectului estetic al zonei și creșterea valorii terenurilor învecinate, precum și îmbunătățirii calității vieții riveranilor, direct afectați de acest proiect de investiții.

Se prevăd două suprafețe de teren, pe latura de Est, respectiv Vest a terenului de sport propus, asupra cărora nu se va interveni în niciun fel, aceste suprafețe sunt prevăzute pentru o modernizare ulterioară a zonei, în proiecte separate urmând a fi analizate oportunitatea amenajării unei zone de circulație rutieră, respectiv a unui număr de locuri de parcare auto. Până la implementarea respectivelor proiecte, aceste zone se vor păstra la nivel de spații verzi.

Realizarea terenului de sport va fi făcută utilizându-se materiale și produse performante, nefiind utilizate produse chimice cu impact negativ asupra mediului ambiant.