Grupa „Lebedele” de la Gradinita „Pestisorul de Aur” si-a sarbatorit sfarsitul de an scolar in cadrul Centrului de Zi – Navodari

0
2043
gradinita

gradinitaSub coordonarea cadrelor didactice, prescolarii grupei „Lebedele” de la gradinita „Pestisorul de Aur” Navodari, au pregatit un spectacol deosebit pentru marcarea sfarsitului de an scolar. Serbarea a avut loc in cadrul Centrului de Zi, invitati fiind parintii, care au fost placut impresionati de programul pus in scena de micuti.
S-a desfășurat o activitate de evaluare sumativă, îmbrăcată în poezie deoarece copiilor știm bine că și atunci când învață foarte serios le place să se joace.
Obiectivele evaluării au vizat: numerația în concentrul 0-5, poziții spațiale, forme geometrice, ghicitori ce urmăreau efectuarea de operații matematice cu mai mult sau mai puțin cu o unitate, împărțirea în silabe a unor cuvinte, intonarea mai multor cântece având ca tematică atât numerația, cât și aspecte ale vieții animalelor, deoarece tematica activității a purtat titlul de ”Grădinița din pădure”.
Copiii au fost costumați în elemente ce se regăsesc în natură: ciupercuțe, floarea soarelui, margarete, au purtat măști de veveriță, ursuleți, vulpițe, lup, șoricei, pisicuțe, iepurași, fiecare dintre ei spunându-și rolul cu multă seriozitate.