Întâlnire de lucru cu toți factorii implicați în proiectul Centrului Medical Multifuncțional cu Internare de Zi din Năvodari

0
2494

În urma discuțiilor dintre Președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Marius Horia Țuțuianu și Primarul Orașului Năvodari, domnul Chelaru Florin, astăzi, la sediul primăriei avut loc ședința comună de lucru cu tema înființării Centrului Medical Multifuncțional cu Internare de Zi.
Au fost prezenți la discuții Viceprimarul Orașului Năvodari, doamna Liliana Mară, Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța Ș.L Dr. Cătălin Nicolae Grasa, Directorul medical Ș.L Dr. Bogdan Obadă, Directorul societății Geomarco ing. Marian Căciuloiu, reprezentanți ai primăriei și ai Consiliului Județean Constanța.
Ordinea de zi a ședinței a cuprins discuții referitoare la stadiul actual al lucrărilor de reabilitare și stabilirea calendarului de lucru, cu termene precise, în vederea finalizării acestui proiect.
Astfel, lucrările de reabilitare a clădirii vor fi finalizate în luna martie 2019. În paralel, în luna ianuarie 2019 vor fi demarate procedurile de achiziție pentru echipamentul medical și vor începe demersurile pentru aprobarea specialităților medicale (medicină internă, microchirurgie, pediatrie, gastroenterologie, obstetrică – ginecologie, neurologie, cardiologie, gardă primiri urgențe) și a schemei de personal care va deservi centrul medical.
Dezvoltăm orașul Năvodari împreună!