Investiții în Centrul Multifuncțional de Sănătate, cu sprijinul Rompetrol. Noua aparatură medicală a fost instalată în Laboratorul de analize medicale

0
1294

”Astăzi, au fost instalate toate echipamentele medicale achiziționate cu sprijinul Rompetrol pentru Laboratorul de analize medicale. Astfel, orașul Năvodari are unul dintre cele mai moderne Compartimente de Microbiologie.

Noile dotări cuprind aparatură de microbiologie și imunologie care vor permite ca la Centrul de Sănătate Năvodari să se realizeze analize medicale (peste 50 de investigații) dintre cele mai complexe, de la markeri tumorali și analize hormonale, până la culturi și exudate, dar și determinare anti-corpi SARS CoV2.

Echipa de specialiști sosită la fața locului va asigura, totodată, și instruirea personalului medical care va opera noile aparate medicale.

În perioada imediat următoare, alături de partenerii noștri – Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța și Consiliul Județean Constanța – ne vom asigura că vor fi întreprinse toate demersurile necesare pentru ca noua aparatură medicală de la Laboratorul de analize să poată fi exploatată (întocmire documentație, organizare licitație publică pentru consumabile ș.a.m.d.). Continuăm să facem echipă pentru sănătatea năvodărenilor! Mulțumesc partenerilor noștri!”, a anunțat primarul Florin Chelaru, pe pagina de Facebook.