IUNIE – Luna Magică a copiilor

0
1390

În perioada  15 mai – 4 iunie 2018 s-a derulat în cadrul instituției noastre, Cresa nr.20, campania “ FĂ O BUCURIE! DONEAZĂ O JUCARIE! “.

În desfășurarea campaniei au fost implicați atât părinții copiilor înscriți la creșă cât și personalul angajat unde s-au  donat jucării și cărți de colorat ce vor fi dăruite copiilor din creșă, în zilele de 7 și 8 iunie când va avea loc “CARNAVALUL DE POVESTE “ , cât și copiilor din Centru de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă – Năvodari .

“ CARNAVALUL DE POVESTE “ este o activitate recreativă și va avea loc în zilele de 7 iunie și 8 iunie, la grupele de copii ce vor finaliza în această vară programul creșei și din toamnă își vor îndrepta pașii către grădinițele din oraș.

La finalul acestei activități, copiii vor primi o mapă cu fișe lucrate în timpul anului școlar, o diplomă și un DVD cu amintiri din timpul petrecut la creșă.

La propunerea părinților, la sfârșitul activității, copiii vor avea o surpriză dulce .

Felicităm toți copiii care au crescut alături de noi, colectivul creșei și mulțumim părinților care ni i-au încredințat și sprijinit permanent!

Tuturor copiilor, viitorilor preșcolari le dorim  mult success la grădiniță!