La mulți ani de Ziua Națională a Educației! Primarul Florin Chelaru: ”Să pregătim generația de astăzi pentru a-și trăi propria viață, și nu pe cea a falșilor eroi din rețelele de socializare!”

0
547

Mesajul primarului orașului Năvodari, cu ocazia Zilei Naționale a Educației:

” Ce este Educația? Cei din generația mea spun că este cea mai mare șansă spre un viitor mai bun a celor ce vin din urmă! Generația Tik Tok m-ar contrazice însă. Ei văd educația cu totul altfel, ca pe un cadru rigid unde cunoștințele și informațiile sunt impuse cu forța! Este clar că viitorul educației va sta în capacitatea noastră ca societate de a insufla copiilor de astăzi nevoia și dorința de a se întoarce spre litera scrisă, spre mirosul cărților și lumea neîngrădită a imaginației! Să pregătim generația de astăzi pentru a-și trăi propria viață, și nu pe cea a falșilor eroi din rețelele de socializare! La mulți ani dascălilor și multă putere! Vă așteaptă și ne așteaptă un drum greu!”, a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Atelier de Teatru și Creativitate, cu ocazia Zilei Naționale a Educației (5 octombrie)

50 de elevi și liceeni din orașul Năvodari au răspuns invitației noastre și și-au dat întâlnire astăzi, la Centrul de Afaceri Năvodari, la Atelierul de Teatru și Creativitate, organizat de Primăria Orașului Năvodari, cu ocazia Zilei Naționale a Educației.

#ZiuaEducatiei #IncurajamPerformanta