Navodari este cu un pas mai aproape de a deveni statiune balneoclimaterica

0
959
sedinta-CL-Navodari1

sedinta-CL-Navodari1Alesii locali au avut de votat pe ordinea de zi doisprezece proiecte de interes pentru orasul Navodari. Cele mai importante dintre acestea se refera la rectificarea bugetului consolidat de venituri si cheltuieli, stabilirea costului mediu lunar de intretinere la Cresa 20 dar si acordarea unui ajutor umanitar in cuantum de pana la 10.000 EUR unui copil bolnav ce are nevoie de operatie.

Cel mai important punct din convocator este însă cel prin care oraşul Năvodari va căpăta statutul de staţiune balneo-climaterică. Consilierii locali şi-au dat acordul în unanimitate, in sedinţă extraordinară ca oraşul din

nordul litoralului să capete prin decizie de Guvern această calitate. Primarul Nicolae Matei spune că vor fi depuse toate eforturile pentru ca într-un timp cât mai scurt Năvodari să intre pe harta staţiunilor balneare, precum Amara şi Mangalia.

 

Prin statutul de staţiune balneo-climaterică, Năvodari va câştiga pe lângă turişti şi fonduri suplimentare de la Guvern pentru dezvoltarea acestui segment turistic.

VEZI VIDEO