Năvodari, gazda proiectului național „Șah în școală”. Premii speciale pentru cei mai buni elevi șahiști ai județului Constanța

0
1194

    Orașul Năvodari a găzduit, astăzi, cu sprijinul Rompetrol, primul concurs din cadrul proiectului național „Șah în școală” organizat la nivelul județului Constanța. 166 de elevi, cu vârsta cuprinsă între 6-15 ani, s-au întrecut cu entuziasm în cele șase runde ale concursului desfășurat la Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari.

      Șase medalii au fost câștigate de șahiștii de la CS Năvodari: 1 medalie de aur, 2 de argint și 3 de bronz. În total, 36 cei mai buni copii au obținut premiile speciale ale concursului școlar, fiecare dintre ei câștigând: diplome, medalii, trofee, manuale de șah, tricouri și vouchere valorice pentru articole sportive. Elevul cu cel mai mare punctaj din competiție va participa la un modul de 10 cursuri pentru dezvoltarea performanțelor sportive.

     Toți participanții la Campionatul Județean „Șah în școală” de la Năvodari au fost premiați însă cu manuale de șah, diplome și tricouri pentru exemplul de curaj și determinare de care au dat dovadă în competiția județeană de șah școlar de la Năvodari.

     Campionatul județean „Șah în școala” a fost posibil datorită partenerilor și promotorilor acestui proiect național: Rompetrol – KMG International și Primăria Orașului Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari, Asociația Județeană de Șah Constanța, Aqua Carpatica, Rotary Club Yachting Constanța și „Proful de Fericire”.

Felicitări tuturor elevilor șahiști! Succes în continuare!