Năvodari, orașul voluntarilor

0
1617
navodari

navodariNăvodari ar putea deveni orașul cu cei mai activi voluntari, asta după ce proiectele tinerilor de la Biblioteca Pontus Euxinus din oraș au fost nominalizate în finala Galei Naționale a Voluntariatului, la două secțiuni: Proiectul de voluntariat al anului și Voluntarul anului, în persoana tînărului actor Abdul-Cair Latip. 

„Ambasadorii bibliotecii” sunt finaliști în Gala Națională a Voluntarilor! Programul dezvoltat de Biblioteca Pontus Euxinus din Năvodari, și coordonat de profesorul Gabriela Roșca a fost selectat printre cele mai bune inițiative sociale de anul acesta, iar năvodărenii care își doresc să îi susțină pe mai departe pe tineri, au acum ocazia să-i voteze.

Pentru „Proiectul de Voluntariat al anului”

http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/ambasadorii-bibliotecii-599

Pentru „Voluntarul Anului”, Abdul-Cair Latip

http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/abdul-cair-latip-607

Lansat anul trecut, în luna ianuarie, programul de voluntariat ,,Ambasadorii bibliotecii’’, a reușit să transforme biblioteca de la Năvodari într-un adevărat centru de cultură, de recreere, de dezvoltare personală și de învățare. Coordonarul Proiectului, Gabriela Roșca împreună cu cei 23 de voluntari le-au oferit năvodărenilor și nu numai o grămadă de activități inedite. Cursuri de limba engleză pentru copii și adulți, cursuri de calculatoare pentru copii, ateliere de creație, work-shop-uri de teatru și evenimente culturale.

VEZI VIDEO