Nominalizări importante pentru Primăria Năvodari la ”Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială 2020”

0
1955

Cu bucurie, vă anunțăm că Centrul de Zi pentru Copii Năvodari a fost nominalizat la categoria ”Instituția anului”, în cadrul ”Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială”. Totodată, domnul Milcoveanu Marius-Ovidiu, angajat în cadrul Unității de Îngrijiri la Domiciliu Năvodari, a fost nominalizat în cadrul secțiunii ”Asistentul Social din domeniul Persoanelor Vârstnice și Îngrijiri la domiciliu”.

Pentru a ajunge în finală, este important fiecare vot. De aceea, vă invităm să ne susțineți accesând link-urile de mai jos și validând susținerea prin apăsarea butonului VOTEAZĂ, astfel:

       ”Cele două nominalizări ne onorează și confirmă încă o dată profesionalismul echipei Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Năvodari. Permanent, la nivelul orașului, v-am făcut cunoscute acțiunile acestor tipuri de servicii sociale, contribuind la îmbunătățirea calității vieții la nivelul comunității locale. Copiii și-au îmbunătățit abilitățile școlare, au căpătat încredere în sine, și-au depășit limitele, se pot exprima liber, pot face propriile alegeri, creând astfel fundamentul omului de mâine. Prin intermediul Unității de Îngrijire Vârstnici la Domiciliu, avem grijă și de seniorii noștri, asigurându-le un real sprijin în derularea activităților zilnice de bază, cât și instrumentale, dificil sau imposibil de realizat de bătrânii care se confruntă cu astfel de dificultăți”, a declarat viceprimarul orașului Năvodari, Liliana Mară.

Anual, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România organizează evenimentul ”Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială”, eveniment prin care implicarea și eforturile asistenților sociali și ale autorităților locale în acest domeniu pot fi recunoscute. Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 17 martie, la Ateneul Român. Premiile vor fi prezentate de Andreea Marin.