O săptămână magică la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă

0
1497

Ca în fiecare an, Moș Nicolae a ajuns și la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din Năvodari, unde a lăsat multe daruri și clipe de colecție.

Toți copiii înscriși în cadrul Centrului de Zi au participat la o serie de activități derulate pe parcursul mai multor zile, atât în cadrul Centrului, cât și în exteriorul acestuia.

Ziua Sfântului Nicolae a fost sărbătorită la Centrul de Zi cu un delicios tort și multe cadouri oferite deopotrivă copiilor și vârstnicilor, dar și cu o ieșire la cinematograf, unde cei mici au vizionat un film animație  – o premieră pentru mulți dintre copiii Centrului de Zi.

Dacă în ajun de Sfântul Nicolae, seniorii au petrecut la Serata Dansantă organizată periodic în cadrul Cantinei de Ajutor Social din subordinea Direcției Asistență Socială, în ziua Sfântului Nicolae, vârstnicii au sărbătorit împreună aniversații zilei într-un cadru festiv oferit de Centrul de Zi din Năvodari.

Surprizele Moșului din acest an au fost posibile cu sprijinul domnului Costel Ciote și al Atlantic Cake Shop, cărora le mulțumim!