Opt recenzori sunt la dispoziția năvodărenilor, în trei locuri special amenajate din oraș

0
1629
Până în data de 15 mai, năvodărenii au posibilitatea autorecenzării asistate în cele trei centre de autorecenzare asistată (centre ARA) din oraș:
1. Casa de Cultură Năvodari, din Str. Constanței, nr. 5
2. Centrul de Zi Năvodari, din Str. Sănătății, nr. 2
3. Sala Sporturilor Năvodari, din Str. Stadionului, nr. 7.
În total, opt recenzori sunt la dispoziția tuturor celor care au nevoie de ajutor în completarea chestionarului de autorecenzare ori nu dispun de adresă de e-mail ori de un dispozitiv cu conexiune la internet (PC/desktop/laptop/tabletă/telefon).
ATENȚIE! În formularul de preînregistrare se vor completa CNP-urile tuturor membrilor gospodăriei, inclusiv copiii minori, precum și adresa de reședință obișnuită, care poate coincide sau nu cu adresa din buletin. De aceea, este indicat ca persoanele care solicită sprijinul recenzorilor să aibă la îndemână aceste date pentru a putea fi introduse pe loc.
Durata completării unui chestionar alături de specialiști variază între 7 și 20 de minute.
De notat este faptul că puteți beneficia de o zi liberă chiar dacă vă recenzați cu sprijinul unui recenzor ARA.
Programul celor 3 centre ARA este:
• Luni, marți, miercuri, vineri: între orele 8.00-16.00;
• Joi: între orele 08.00-18.00.
Informații suplimentare găsiți pe site-ul site-ul www.recensamantromania.ro și pe pagina noastră de internet, în secțiunea ”De interes public/Recensământ 2021”.
Persoanele care nu au optat pentru autorecenzare online, vor intra în cea de-a doua etapă (16 mai-17 iulie) prin realizarea recensământului prin interviu față în față, cu înregistrarea datelor pe tabletă de către un recenzor.