“Orașul meu citește”, proiect pentru încurajarea lecturii

0
1363

Aproape 3.000 de elevii din Năvodari, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, au primit din partea Primăriei pachete cu cărți adaptate pentru fiecare clasă și ciclu școlar.

Fie că vorbim de cărți de povești, opere celebre ale literaturii, titluri de lectură obligatorie, manuale auxiliare, culegeri de probleme sau caiete de activități, toate au fost selectate pe sprânceană de cadrele didactice astfel încât copiii să beneficieze cu adevărat de ele, iar părinții să fie scutiți de o cheltuială în plus.

 

„Cine spune că o simplă carte nu mai poate smulge zâmbete de bucurie de pe chipul unui copil, se înșeală. Astăzi, am avut în fața mea sute de copii din Năvodari încântați de cărțile pe care le-am oferit în cadrul proiectului “Orașul meu citește” pentru încurajarea lecturii.

Avem nevoie să le insuflăm copiilor noștri dragostea față de cărți și lectură, iar acest proiect este un bun impuls și promit să nu ne oprim aici.” a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Fiecare carte citită este o aventură în care voi sunteți Super-Eroii, iar ziua de mâine vă va găsi mult mai curajoși și mai bine pregătiți! Spor la lectură!