Pachete cu produse de igienă și pachete cu alimente pentru persoane defavorizate din orașul Năvodari. Beneficiarii sunt așteptați la Cantina de Ajutor Social

0
1458

Echipa Direcției Asistență Socială a început distribuirea pachetelor cu produse de igienă și a pachetelor cu alimente, conform OUG nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Beneficiarii proiectului european sunt: familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat (VMG), precum și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (ASF).

În total, 253 de persoane beneficiare din orașul Năvodari sunt așteptate să ridice pachetele de la Cantina de Ajutor Social, în perioada 15-17 septembrie, între orele 08.30-15.30. Reamintim beneficiarilor că distribuția pachetelor se face doar în baza actului de identitate.

Scopul proiectului european ”Acordarea de pachete de igienă în cadrul POAD 2018-2020” este reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.