Parcul Front Canal dintre Str. Mării și Str. Rândunelelor va intra în lucrări de reabilitare. Locul de joacă din fața Bl. F3 va fi refăcut de la zero

0
1126

Reabilităm Parcul Front Canal”, a anunțat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru. ”Vom reface spațiile verzi, vom introduce sistem automat de irigații, copacii vor fi toaletați, vom asfalta aleile pietonale și vom reface marcajele pietonale. În același timp, vom amenaja un țarc pentru câini pentru iubitorii animalelor de companie. De asemenea, locurile de joacă și mobilierul urban vor intra în reabilitare. Ca măsură de urgență, zilele următoare vom aduce nisip proaspăt și curat pentru locurile de joacă din parcul Front Canal și Ion Dobre”, a mai precizat Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Locul de joacă din parcul Front Canal din fața blocului F3 va fi refăcut de la zero. Toate ansamblele de joacă vor fi înlocuite cu unele noi și mai frumoase, suprafața de protecție va fi înlocuită, vom monta gărdulețe de protecție.

”Deoarece suprafața este generoasă, m-am gândit să reorganizăm spațiu, astfel încât să construim pe acest amplasament și un mini-teren de sport cu suprafață sintetică, plase de protecție etc. Fiindcă părerile printre colegii mei din Primărie sunt împărțite, întrebarea pe care v-o adresez este: Să fie teren de fotbal sau de baschet?”. Este întrebarea adresată năvodărenilor de primarul Florin Chelaru pe pagina sa de Facebook, la care așteptăm cât mai multe opinii și sugestii.