Podul din Năvodari va intra în reabilitare

0
4078

Primarul orașului Năvodari a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Ecluză. Proiectarea a fost finalizată, iar în momentul de față se lucrează la emiterea autorizației de construire.

Având în vedere că ne aflăm în plin sezon estival și valorile de trafic rutier sunt mari, Primăria va purta discuții cu Poliția Rutieră și autoritățile județene pentru a găsi cele mai bune soluții astfel încât restricțiile de trafic să nu creeze ambuteiaje și disconfort turiștilor și localnicilor.

     LĂRGIRE ȘI ASFALTARE POD ECLUZĂ, proiect finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, în valoare de aprox. 3 milioane de lei, prevede modernizarea podului ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari prin mărirea capacității de circulație prin lărgirea părții carosabile, ceea ce va duce la descongestionarea traficului, mai ales în lunile iunie-august, scurtarea timpilor în trafic, creșterea siguranței și confortului în trafic. De asemenea, trotuarele vor fi modernizate pe ambele sensuri de mers.

Vă vom informa în legătură cu graficul de lucrări și restricțiile de circulație ce se vor impune pe durata execuției.