„Primăria vine în cartierul tău”. Joi, 7 iulie, venim în zona de Nord a orașului Năvodari!

0
902

Mesajul primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru:

”Primarul și Primăria vin în cartierul tău! Vom discuta și vom încerca să rezolvăm problemele cu care vă confruntați direct acasă la dumneavoastră. Alături de directorii din Primărie și funcționarii publici cu funcție de decizie vom veni în fiecare cartier din Năvodari, zona și locația întâlnirii urmând să le anunțăm din timp.

Vom discuta orice subiect și problemă ce pot fi gestionate de Primăria Năvodari, despre proiecte și orice idee pe care o aveți și care ar putea fi pusă în practică în cartierul dvs. Funcționarii publici vor fi prezenți pentru a putea aborda în mod documentat și direct orice temă ridicată de cetățeni, astfel încât întâlnirea să fie una practică și eficientă pentru toată lumea.

Joi, 07 iulie, de la ora 17.00, le dau întâlnire cetățenilor din toată Zona de Nord a orașului în parcarea nou construită pe strada Macului! Pentru a fi cât mai productivi, vă rog să abordăm teme și probleme ce intră în aria de competență a Primăriei Năvodari! Vă aștept cu drag!”.


Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, alături de colegi din Primărie, s-a întâlnit în data de 26 mai a.c. cu locuitori din zona Cartier Est. În cadrul primei întâlniri în cadrul proiectului ”Primăria vine în cartierul tău”, au fost ridicate și discutate probleme precum: situația termoficării, curățenia, locurile de joacă, presiunea scăzută a apei, spațiile verzi și tăierea ierbii, reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, câinii maidanezi, demolarea garajelor și nu numai.

Mai multe informații, în articolulPrimăria vine în cartierul tău! Primarul Florin Chelaru: Lucrăm pentru a crește presiunea apei în zona de Est a orașului