Primăvara începe cu un mărțișor. Investește într-un vis!

0
1507

1 Martie se apropie cu pași repezi, iar această sărbătoare este extrem de așteptată de către beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, deoarece este prilejul cu care își vor pune în practică creativitate și îndemnarea, munca fiindu-le răsplătită printr-o excursie mult dorită.

Ajunsă la cea de-a III-a ediție, acțiunea “Investește într-un vis!” intampina si in acest an navodarenii.

Expozitia cu vanzare a marțisoarelor confecționate de către beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, in colaborare cu voluntarii Liceului Lazar Edeleanu, Navodari își va deschide porțile, la parterul Serviciului Taxe și Impozite, aflat pe strada Sănătății nr. 2, luni, 25 Februarie 2019, începând cu ora 09:00.

Copiii și vârstnicii care frecventează zilnic Centrul de Zi pentru Copii se pregatesc de mai bine de o lună in cadrul activităților de creație, realizand diferite decorațiuni, mărțișoare și felicitări dedicate zilei de 1 Martie.

Mărțișoarele confecționate manual de către beneficiarii ce ne trec zilnic pragul vor fi expuse spre vânzare, iar banii obținuți în urma comercializării acestora vor fi investiți într-un vis: o excursie de o zi.

Mărțișoarele hand-made au fost realizate din produse reciclabile cum ar fi: semințe, sâmburi, pet-uri, sticle, orez. Ele au fost lucrate cu dichis și împodobite cu tradiționalul șnur alb-roșu.

La buna desfășurare a acestei acțiuni au contribuit voluntarii CZCPV, elevi în cadrul Liceului Lazăr Edeleanu, Năvodari

Prin această activitate, beneficiarii au învățat să lucreze în echipă, să interacționeze unul cu celălalt și să se bucure de o atmosferă plină de voioșie.

Misiunea Centrului de Zi este prevenirea abandonului și a instituționalizării copiilor, prin asigurarea unor activități de: îngrijire, educație, recreere și socializare, consiliere psihologica intr-un cadru plin de afecțiune din partea personalului centrului.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, in perioada 25.02-01.03.2019,la standul expus la parterul Serviciului Taxe și Impozite, pentru a admira, dar și pentru a răsplăti munca depusă, contribuind astfel, prin gestul dumneavoastră, la împlinirea unui vis!

INVESTEȘTE ÎNTR-UN VIS!