Proiect european, la Năvodari

0
1112
Promenada Navodari

Promenada NavodariProiectul în valoare de peste 60 de milioane de lei va fi realizat cu fonduri europene.

Reprezentații autorităților locale dau asigurări că plaja din Năvodari va rămâne la fel de mare ca și până acum. Dacă în ceea ce privește stațiunea Mamaia, plaja dispare văzând cu ochii, nu același lucru se va întâmpla și la Năvodari.

Spre deosebire de anumiți hotelieri care încearcă din diverse motive să pună bețe în roate acestui proiect de anvergură, Nicolae Bucovală este de acord cu implementarea lui doar cu o condiție.

Beneficiarii viitoarei promenade, năvodărenii dar și turiștii sosiți pe litoral sunt încrezători că această investiție va fi de bun augur.

Turiștii au oferit și explicații pentru modul bizar în care unii hotelieri au găsit de cuviință să facă tot posibilul pentru ca un astfel de proiect să nu devină realitate.

Dacă autoritățile locale vor fi lăsate să-și ducă proiectul la bun sfârşit, faleza dintre stațiunea Mamaia și orașul Năvodari va fi prevăzută cu ziduri de protecție, foișoare, dușuri, lampadare și nu în ultimul rând, spații verzi. Construcția propriu-zisă ar putea demara la începutul anului viitor.

VEZI VIDEO