Rămas Bun, Creșă!

0
3296

Într-o atmosferă de sărbătoare, la sediul Cresei nr. 20 Navodari a avut loc petrecerea ”Rămas Bun, Cresă!” la care au participat antepreșcolarii grupelor mari, care din toamnă vor păși către o nouă etapă: grădinița.

Colectivul Creșei nr. 20 a pregătit o mică petrecere de final, in cadrul careia cei mici s-au distrat de minune. Surpriza a fost atât pentru copii, cât și pentru părinți, fiind atent organizată de către întreg personalul creșei. In cadrul petrecerii micuții au avut parte de momente de neuitat oferite de Clovnul Coco. Baloanele de săpun, modelate în diferite forme, muzica, dansul si jocurile au fost ingredientele petrecerii surpriză de care micuții s-au bucurat nespus de mult. Momentul dulce a fost confecționat din prăjituri adecvate vârstei, pe care cei mici le-au savurat cu plăcere.

La finalul petrecerii, drept amintire, copiii au primit câte o fotografie specială, pe ramă fiind un colaj cu toți colegii din grupă de care își vor aduce aminte cu drag peste ani.

Întorcându-ne în timp și gândindu-ne la începutul acestei etape, sufletele ne sunt cuprinse de emoție. Copiii au pășit timid pragul creșei, cu ochii inundați în lacrimi, speriați și gălăgioși. Și-au petrecut cea mai mare parte din zi în cadrul creșei, și-au format deprinderi, au crescut si s-au dezvoltat. Au legat prietenii, s-au jucat, au învățat, au cântat și au dansat. Au trăit copilăria așa cum trebuie ea trăită. Etapa antepreșcolarității este extrem de importantă, dezvoltarea copiilor fiind un proces continuu, multidimensional şi integrator.

Emoții! Lacrimi! Amintiri! Albinuțele și Fluturașii au încheiat o etapă importantă din viață: creșa!  Mult succes copii frumoși! Noroc, împliniri și bucurii nenumărate!

Chiar dacă au spus în cadrul petrecerii:  ”Rămas Bun, Creșă!”, reamintim pe această cale că ei pot frecventa în continuare programul institutiei, creșa fiind deschisă până la data de 31 Iulie 2019.