Raport de activitate pe anul 2023. Florin Chelaru – primarul orașului Năvodari

0
695

Dragii mei,

La începutul fiecărui an, primarii sunt obligați de lege să prezinte în fața cetățenilor un raport de activitate complet pentru anul precedent. Eu nu o fac anual, ci săptămânal, și nu o fac pentru că așa zice Codul Administrativ, ci pentru că eu o consider o formă de respect față de cetățeni.

Vin astăzi în fața dumneavoastră cu Raportul de activitate pe anul 2023. Vorbim despre activitatea mea ca primar, dar și a colegilor mei din Primărie pe întreg anul trecut. Că am muncit cu folos sau nu, că am reușit să facem lucruri bune, asta fiecare apreciază. Însă vă asigur că nu m-am dat înapoi de la muncă și am fost tot timpul printre oameni și pe șantiere.

Anul 2023 a fost unul atipic în sensul că lucrările de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare au răscolit orașul de la un capăt la altul și nu ne-au permis să intervenim pe drumuri. Știu că disconfortul a fost uriaș, dar lucrările RAJA sunt aproape finalizate și ne vom apuca în curând de modernizarea străzilor, atât în Năvodari, cât și în Mamaia Sat.

Am lucrat la construirea noii Școli nr.3, reconstruirea străzii Plopilor (4 benzi, trotuare, piste biciclete, spații verzi), reabilitarea străzilor Nuferilor și Corbului, amenajarea de noi parcuri și spații verzi, am fost aproape zilnic pe teren printre constructori, proiectanți și muncitori. Faptul că ne-am întâlnit și discutat cu dumneavoastră, fie la birou, fie în oraș, orice problemă a însemnat mult și ne-a adus mai aproape unii de alții.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin și vă asigur că vom continua împreună să muncim pentru orașul Năvodari!

Florin Chelaru,

Primarul orașului Năvodari

RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2023