Spațiile verzi din orașul Năvodari s-ar putea extinde

0
918
sedinta-cl-NV

sedinta-cl-NVOrașul Năvodari este cunoscut pentru faptul că are foarte multe parcuri și spații verzi amenajate la standarde europene. Oazele de verdeață sunt la tot pasul, iar numărul lor se va mări pe viitor, potrivit unui proiect de hotărâre semnat de primarul Florin Chelaru și votat de consilieri.

Acesta nu a fost singurul proiect de impact major asupra locuitorilor orașului de la malul mării. Consilierii au votat „pentru” și în cazul decontării costului abonamentului de transport pentru elevi, dar și pentru cadrele didactice. Aceștia vor scoate din buzunare doar jumătate din suma necesară pentru a putea ajunge la unitățile de învășământ, restul fiind suportat de Primăria Năvodari, care încurajează educația tinerilor din oraș.

Nici cazurile sociale nu au fost uitate. În pragul sărbătorilor de iarnă care se apropie, aleșii au pus la punct mai multe acțiuni de ajutorare a persoanelor care provin din medii defavorizate. Majoritatea punctelor de pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate de către consilieri.

VEZI VIDEO