Toți elevii și preșcolarii din oraș primesc și în acest an câte un ghiozdan cu rechizite din partea Primăriei

0
1576

Primăria Năvodari încurajează și sprijină performanța școlară. Toți elevii și preșcolarii din oraș primesc și în acest an câte un ghiozdan cu rechizite din partea Primăriei

Aproximativ 970 de preșcolari, 2.950 de elevi din clasele I-VIII și alți 750 de elevi de liceu sunt beneficiari ai programului desfășurat anual de Primăria Năvodari.
”Educația înseamnă mult pentru mine. Ca în fiecare an, Primăria Năvodari se implică activ în oferirea de condiții cât mai bune elevilor din oraș. Acest program se înscrie în demersurile instituției de încurajare și susținere a performanței școlare. În urmă cu trei săptămâni, Primăria Năvodari a premiat toți elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele județene și naționale”, a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Ghiozdanele vor ajunge în unitățile de învățământ cu o săptămână înainte de începerea anului școlar, astfel încât copiii vor găsi rechizitele pe bancă în prima zi de școală. Nevoile pentru fiecare categorie în parte au fost stabilite cu profesorii de specialitate, astfel că în funcție de vârsta copiilor ghiozdanele vor conține: plastilină, acuarele, pastă corectoare, lipici, foarfecă, ascuțitoare, trusă geometrică, clipboard, penar echipat cu stilou, pixuri, carioci, creioane colorate, carte de colorat, caiete dictando și matematică.

În orașul Năvodari funcționeză următoarele unități de învățământ: Creșa nr. 20, Grădiniția, ”Albă ca Zăpada”, Grădinița ”Lumea Florilor”, Grădinița ”Veseliei”, Grădinița ”Peștișorul de Aur”, Grădinița ”Peninsula”, Școala Gimnazială ”George Enescu”, Școala Gimnazială ”Grigore Moisil”, Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi”, Liceul ”Lazăr Edeleanu”.