Vă invităm să vă înscrieți la Cupa prieteniei la fotbal 2018

0
1772

REGULAMENT OFICIAL
LA ,,CUPA PRIETENIEI’’

Data: 15 iulie 2018
Organizator: Primăria Năvodari
Locul de desfășurare : stadion ,,Flacara’’ sau teren sintetic
Participanți: locuitori din orașul Năvodari
Activitate:acțiune sportivă fotbal amatori

REGULAMENT

Cupa ,,Prieteniei’’la fotbal amatori se desfășoară pe cele 2 (două)terenuri principale ,sintetic sau stadion ,,Flacără pe iarbă . Competiția este organizată de Primăria Năvodari care va fi denumită în prezentul Regulament și în alte acte/documente emise în baza acestuia “Organizator” și este destinată numai cetățenilor orașului .
Participă cu drept de joc, persoanele care au buletin de Năvodari și au împlinit vârstă de 18 ani. Echipele participante la această competiție au dreptul la maxim 2(doi) jucători legitimati(activi în returul din campionatul anului în curs 2017-2018)
Partidele se vor desfăsura conform Legilor jocului de Fotbal ptr teren redus. De asemenea, când Regulamentul de Fotbal intră în contradicție cu regulamentul competiției, se acceptă prevederile din acest regulament.
Terenul de joc are dimensiunile terenului de fotbal ptr juniori “D” respectiv 60m/40m
Fiecare meci va avea două reprize a 25 de minute, cu pauză de 5 minute. În faza grupelor se va juca ,,fiecare cu fiecare’’.În cazul meciurilor eliminatorii din sferturi,semifinale sau finală dacă rezultatul se menține egal după cele 50 de minute regulamentare, se apelează la loviturile de departajare, câte 5 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participă toți jucătorii înscriși pe foaia de arbitraj.
Echipele din teren vor fi alcătuite din 8 jucători și 1 portar; lotul poate conține maximum 12 de jucători, cu condiția să fie anunțat pană la primul joc pe o listă ,care să cuprindă: numele și prenumele tuturor jucătorilor, data nașterii, seria și numărul de pe buletinul sau cartea de identitate.Fiecare persoană înscrisă în ,,Formularul de inscriere’’sa depună în original o adeverință medicală din care să rezulte că este apt ptr joc,sau să semneze pe propria răspundere că este apt dpdv medical ptr jocul de fotbal, iar această listă să fie semnată de reprezentantul echipei. Orice modificare ulterioară a listei nu va fi admisă, iar un jucător nu poate evolua decât la o singură formație. Jucătorii sunt obligați să detină asupra lor un act de identitate oficial (B.I., C.I. sau pașaport), pentru a se putea rezolvă imediat eventualele contestații. În caz de nerespectare a acestor condiții, echipă care va incălca regulamentul va pierde automat meciul respectiv, iar la o a două abatere poate fi exclusă din competiție.
Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipă împotrivă căreia s-a dictat sancțiunea, a jucat 10 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat pentru partidă următoare, Comisia de Organizare a competiției urmând să decidă dacă suspendarea se măreste la mai multe etape, în funcție de gravitatea faptei care a dus la eliminare.
Contestațiile se pot depune după partidă, în cel mult 10 minute, depăsirea acestui termen ducând la anularea contestației. Contestația se face pe un singur jucător în parte.
Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiției.
Sistemul de desfășurare:se face în funcție de numărul echipelor participante.

Organizatorii nu se fac răspunzători pentru furtul sau pierderea anumitor obiecte sau valori,de către participanții Competiției
Înscrierile se fac până la data de 14.07.2018 ora 18.00
Ședința tehnică cu toți reprezentanții echipelor este pe data de 14.07.2018 de la ora 18.00 la stadion Flacără
Premiile vor consta în cupe,diplome,medalii,echipament sportiv.
Premii speciale pentru cel mai bun portar,jucător și golgeterul turneului.