”Vârstnicii noștri nu pot fi păcăliți”. Campanie de informare și prevenire a infracționalității îndreptate împotriva persoanelor vârstnice din Năvodari

0
1454

         Direcția Asistență Socială, prin Compartimentul Administrare Cluburi de Pensionari, va desfășura în zilele de 1 și 3 octombrie două acțiuni de informare, astfel:

• Marți, 1 octombrie, ora 10:00, în cadrul Clubului de Pensionari situat la parterul Blocului H3, din Strada Constanței, colț cu Strada Midiei

• Joi, 3 octombrie, ora 10:00, în cadrul Clubului de Pensionari situat la parterul Blocului R8, din Strada Frunzelor.

         Campania de informare și prevenire a infracționalității îndreptate împotriva persoanelor vârstnice se desfășoară cu sprijinul Poliției Locale Năvodari. Principalele teme de discuție ale întâlnirilor vor fi siguranța fizică și protejarea bunurilor persoanelor în vârstă.

         În acest sens vor fi prezentate și exemplificate diferite metode de înșelăciune utilizate de infractori – metoda accidentul, metoda ajutorului pentru bătrâni, metoda comercială, metoda achiziționării bunurilor reciclabile, împreună cu o serie de recomandări menite să prevină astfel de infracțiuni ale căror victime pot fi bătrânii orașului Năvodari.

        Toți vârstnicii din orașul Năvodari pot participa la cele două acțiuni de informare din cadrul campaniei de prevenire a infracționalității ”Vârstnicii noștri nu pot fi păcăliți”. Vă așteptăm!