Centrul de Zi pentru Copii a prins culoare

0
1747

Curtea Centrului de Zi pentru Copii a răsunat de clinchetul bucuriei!

 

Centrul de Zi Pentru Copii a avut prilejul de a strânge laolată beneficiarii, atât cei tipici cât și cei cu Cerințe Educaționale Speciale, pentru a marca ziua de 1 Iunie, ziua Internațională a copiilor.

Așa că, pentru a le face o zi frumoasă, o zi să nu poată fi uitată prea ușor, am ales să pregătim mici surprize. Pentru a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața unui om – copilăria, beneficiarii au avut prilejul de a se bucura de o petrecere pe cinste. O zi de magie alături de un animator, transformat în Clovnul Veseliei. Acesta a reușit să fie aproape de copii, organizându-le diverse jocuri distractive, le-a confecționat obiecte din baloane, au cântat, au dansat și s-au distrat așa cum numai copiii pot să o facă.

O altă surpriză, de care cei mici s-au bucurat foarte tare, a fost momentul dulce. Un tort special pentru beneficiarii Centrului, purtând mesajul “La mulți ani, copii frumoși!” a fost dăruit de Cofetăria Bianca din Năvodari, cărora le mulțumim pe această cale. Cu acest moment de final, am putut sărbători fiecare copil ce ne trece zilnic pragul centrului. Veselia și încântarea li s-a putut citi pe chipurile lor, iar noi nu putem decât să le urăm din suflet, să aibă parte de o copilărie presărată de zâmbete și culoare!

A fost ziua în care am încercat, încă odată, să conștientizăm că interesul pentru copii trebuie să fie unul prioritar și că, toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi, mai ales dacă realizăm că investind în ei, investim în viitorul nostru!

Să ne fiți sănătoși și mereu cu zâmbetul pe buze, copii frumoși! Să creșteți mari și minunați! Să resimțiți sclipirea și magia în toate alegerile importante pe care le faceți în viața voastră!

La mulți ani, copii frumoși!

Colectivul Centrului de Zi este încântat să vă fie aproape!