La mulți ani cu sănătate seniorilor orașului, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicului!

0
1673

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, pe data de 1 Octombrie. Cu această ocazie am sărbătorit toți seniorii orașului nostru, în cadrul evenimentului ”Trecut-au anii! Dans și Voie Bună”.

Dorim să ne reamintim mereu cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar pentru acest lucru am încercat să-i scoatem din capcana bătrâneții și poate chiar a singurătății, invitându-i să petreacă o seară cu dans și voie bună.

Fiind și anul centenarului românesc, în semn de prețuire al Marii Uniri, tematica Seratei Dansante a fost ”portul tradițional românesc”, astfel că, sala Cantinei de Ajutor Social a fost decorată cu elemente tradiționale. Totodată, a fost amenajată o șezătoare a vechilor amintiri, unde vârstnicii au putut regăsi obiecte familiare tinereței lor.

Pentru decorarea meselor au fost confecționate ornamente de masă specifice acestei tematici si tricolorul României, lucrate manual de beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii. Primirea invitaților a fost făcută în mod tradițional, cu pâine și sare!

Veniți în număr generos, seniorii orașului, s-au arătat și de această dată încântați de petrecerea organizată special pentru ei.

Printre invitații de onoare ai serii și-au făcut apariția și domnul Primar Florin Chelaru, doamna Viceprimar Liliana Mară, dar și părintele Angel Râmboi, ocazie cu care le mulțumim pentru vorbele frumoase și urările de bine adresate seniorilor noștri.

În cadrul evenimentului a fost aniversat un vârstnic pentru împlinirea generoasei vârste de 76 de ani, chiar în această zi și a fost premiat cuplul care s-a evidențiat prin dans și respectarea tematicii serii – ia tradițională.

Clipe de neuitat au fost trăite în momentul apariției tortului, dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, carora din suflet le dorim multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!

Cu acest prilej urăm și noi ”La multi ani!” tuturor vârstnicilor orașului Năvodari.