Persoanele cu deficiențe de auz din orașul Năvodari sunt așteptate în fiecare zi de joi la ora 16.30 în Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă pentru socializare

0
1486

Potrivit Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, la nivelul orașului Năvodari figurează înregistrați 22 de adulți și 4 copii cu deficiențe de auz.

Pentru a veni în sprijinul acestora, în cadrul Primăriei Năvodari – Direcția Asistență Socială a fost instruită o persoană în limbajul mimico-gestual tocmai pentru a facilita comunicarea cu persoanele surde din orașul Năvodari.

Astfel, în seara zilei de 31.10.2019 persoanele surde din orașul nostru s-au întâlnit în Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, unde au socializat, și-au expus problemele într-un cadru relaxant bucuroși că un auzitor comunică prin limbajul mimico-gestual și că pot fi înțeleși.

Persoanele cu deficiențe de auz din orașul Năvodari sunt așteptate în fiecare zi de joi la ora 16.30 în Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă pentru socializare.