Primarul Florin Chelaru, întâlnire cu managerul Spitalului Județean de Urgență Constanța, Ionuț Ionescu

0
2312

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, s-a întâlnit astăzi cu managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, domnul Ionuț Ionescu, pentru a discuta despre Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari.

Suntem alături de dumneavoastră și de orașul Năvodari. Spitalul Județean de Urgență Constanța este pentru menținerea Centrului de Sănătate Năvodari funcțional și pentru dezvoltarea lui. Anul acesta, lucrăm împreună cu echipa domnului primar să aducem două noi specialități medicale la Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari: ginecologie și diabetologie”, a transmis managerul Spitalului Județean Constanța, domnul Ionuț Ionescu, în cadrul întâlnirii cu primarul Florin Chelaru.

Întâlnirea de la sediul Primăriei Orașului Năvodari a fost urmată de o vizită la Centrul de Sănătate Năvodari, unde cei doi oficiali s-au întâlnit cu medicul coordonator dr. Răzvan Sora, urmare a mai multor mesaje de nemulțumire adresate de pacienți ai unității medicale.

Pentru că îmi doresc ca la Năvodari să avem un centru medical performant, dar mai ales în folosul cetățenilor, nu am rămas indiferent la mesajele dvs privind atitudinea nepotrivită pe care ați sesizat-o la anumite cadre medicale. Astăzi am avut o întâlnire cu dl manager al Spitalului Județean Constanța, ec. Ionuț Ionescu, și am mers împreună la Centrul de Sănătate Năvodari pentru a lămuri aceste aspecte. Încă din capul locului vreau să vă anunț că unuia dintre medicii reclamați de dvs i s-a reziliat contractul și va fi înlocuit de la 1 februarie de un alt specialist. Este păcat ca activitatea unei echipe bune și profesioniste să fie umbrită de astfel de comportamente și am stabilit împreună că domnul dr. Răzvan Sora, medicul coordonator al Centrului, să existe mai multă deschidere și bunăvoință din partea personalului în relația cu pacienții. Vestea bună este că, așa cum a precizat dl manager Ionuț Ionescu, facem tot posibilul pentru deschiderea în cadrul Centrului de Sănătate Năvodari a două cabinete noi: Ginecologie și Diabetologie. Vă voi ține la curent cu noutățile!”, a transmis primarul Florin Chelaru, în urma întâlnirii cu managerul Spitalului Județean Constanța, Ionuț Ionescu.