Proiect de hotărâre supus consultării publice. Acordarea unui „Trusou pentru nou-născuți” la nivelul Orașului Năvodari, aprobarea criteriilor și actelor justificative care însoțesc cererea

0
1130

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Orașului Năvodari vă aduce la cunoștință faptul că a inițiat următorul proiect de hotărâre:

Propunerile, sugestiile și opiniile dumneavoastră cu privire la proiectul de hotărâre sus menționat pot fi adresate Compartimentului Relația cu Consiliul Local din cadrul Primăriei Orașului Năvodari, la adresa de e-mail: secretaroras@primaria-navodari.ropână la data 12 decembrie 2022, ora 12:00, în conformitate cu prevederile alin. 4, art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată. În acest sens puteți folosi FORMULARUL de colectare de propuneri/opinii/recomandări pe care îl punem la dispoziția dumneavoastră. Vă rugăm ca mesajul transmis electronic să poarte mențiunea ”Consultare publică – Proiect de hotărâre privind acordarea unui Trusou pentru nou-născuți”.

Pentru informații suplimentare despre proiectul de hotărâre supus consultării publice, vă puteți adresa inițiatorilor la numerele de telefon 0241/760.822 și 0721.203.212 ori pe adresele de e-mail: asistentasociala@primaria-navodari.ro și dorin.cornia@gmail.com.