Sfântul Nicolae a vizitat Centrul de Zi pentru Copii

0
1667

O vizită ca din povești!

Venirea lui Moș Nicolae marchează începutul perioadei sărbătorilor de iarnă, perioada cea mai așteptată din an de toată lumea, în special de către copii. Legenda spune că a fost odată ca niciodată, într-un ținut îndepărtat, un băiețel pe nume Nicolae. Încă de mic, s-a remarcat prin credință, bunătatea și dragostea pentru semenii săi, în special pentru copii, înfăptuind multe lucruri extraordinare, adevărate miracole. Povestea lui Moş Nicolae spune că, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Nicolae îi recompensează pe toţi copiii care au fost cuminţi de-a lungul întregului an, lăsându-le în ghetuţe daruri. Nicolae este în continuare amintit pentru bunătatea, generozitatea și dragostea lui nemărginită pentru copii. În onoarea sa, în decembrie, de Sfântul Nicolae (6 decembrie), în multe țări din întreaga lume se oferă copiilor pungi cu cadouri.

La fel s-a întâmplat și la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, unde toți beneficiarii au primit vizita ca dintr-o poveste a Moșului.

Pentru că toate ghetuțele au fost curate, faptele bune nu s-au lăsat așteptate, astfel că oameni cu suflet mare au reușit să bucure copiii și seniorii ce trec zilnic pragul Centrului de Zi, oferindu-le jucarii dar și dulciuri.

Dorind să răsplătească bunătatea Moșului, copiii i-au pregătit câte o felicitare, transmitându-i totodată și un mesaj sincer izvorât din inimă de copil!

Fiind zi de mare sărbătoare, beneficiarul al cărui nume este ocrotit de Sfântul Mare Ierarh Nicolae, a fost gratificat cu o petrecere surpriză, la care au luat parte persoane importante din viața lui. La mulți ani, încă o dată Nicholas!

Nici senioarele Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă nu au fost uitate, fiindu-le oferite și acestora cadouri din partea Moșului Nicolae. Doamnele  s-au arătat impresionate de atenția primită și transmit pe această cale îmbrățisări Moșului!

Mulțumim din suflet tuturor celor care au luat parte la vizita Moșului din povești!