“Spiritul sărbătorilor de iarnă” la Creșa nr 20

0
1238

         Luna decembrie este o lună magică, care ne oferă nouă tuturor ocazii minunate de a ne bucura împreună cu micuții noștri.

         În aceste zile învăluite într-o aură de poveste, Creșa nr.20 din Năvodari s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Astfel, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, copiii au fost întâmpinați la venirea în creșă de ajutoarele “moșului” care le-au oferit surprize mici și dulci.

         Sărbătorile de iarnă ne oferă posibilitatea nu doar de a crea diverse obiecte decorative, ci și de a le înfiripa copiilor noștri spiritul acestor sărbători.  în acest context, în zilele de 12 și 13 decembrie, se va deschide “Atelierul lui Moș Crăciun”, unde copiii din grupele mari ale creșei,  împreună cu părinții lor și personalul grupelor, vor pregăti în bucătăria instituției turtă dulce cu motive de iarnă: brăduți, steluțe, ghetuțe și alte ornamente.

         Povestea și magia acestor sărbători bucură deopotrivă și adulții și copiii, iar activitățile desfășurate în parteneriat copii-părinți-personal creșă au pe lângă o valoare social-educativă și un efect reconfortant. Ne dorim ca  inițiativa să devină o tradiție în Creșa nr.20 care să rămână în amintirea micuților chiar și când vor deveni adulți.

Creșa nr.20 din Năvodari vă urează sănătate și

Sărbători fericite!