Sprijin pentru vârstnicii din orașul Năvodari

0
1115

Vă readucem în atenție faptul că persoanele vârstnice din orașul Năvodari au posibilitatea de a se adresa Direcției Asistență Socială în vederea găsirii celor mai bune soluții de sprijin în situații dificile.

În momentul de față, echipa Direcției Asistență Socială oferă îndrumare și consiliere, atât persoanelor în vârstă, cât și membrilor familiilor acestora, în vederea luării celor mai bune decizii astfel încât vârstnicii orașului să primească îngrijirea de care au nevoie: fie că vorbim despre accesarea serviciilor de îngrijire la domiciliu prin personal calificat, admiterea într-un cămin de stat sau particular ori încadrarea în grad de handicap.

Putem preveni situațiile în care bătrânii sunt abandonați în propria casă ori în spitale! De aceea, rugăm persoanele vârstnice și familiile acestora, care doresc să afle mai multe informații cu privire la alegerea celei mai bune soluții de îngrijire ori sprijin, să se adreseze din timp echipei Direcției Asistență Socială, din Str. Sănătății, nr. 2, ori la numărul de telefon: 0241/760822.