Viceprimarul Mara Liliana s-a întâlnit cu administratorul firmei de transport în comun

0
1040

Având în vedere reclamațiile cetățenilor privind condițiile din mijloacele de transport în comun pe ruta Năvodari-Constanța asigurate de Grup Media Sud (GMS), viceprimarul Mara Liliana s-a întâlnit cu administratorul firmei, Sergiu Babinciuc, pentru a discuta problemele semnalate de către năvodăreni.

S-a ridicat problema frecvenței cu care circulă microbuzele GMS, aglomerația din mijloacele de transport, comportamentul scandalos al șoferilor în relația cu pasagerii, lipsa unor minime condiții: fără aer condiționat, scaune deteriorate și murdare, mizerie, siguranța în trafic, etc.

În urma discuțiilor, operatorul a promis că va demara controale interne pentru a sancționa șoferii indisciplinați și că va face investiții în modernizarea microbuzelor și achiziționarea de noi vehicule.

De asemenea, pentru a comunica direct cu năvodărenii, operatorul de transport vă roagă să transmiteți reclamațiile și sesizările dumneavoastră însoțite de fotografii și înregistrări video pe pagina de Facebook a GMS https://www.facebook.com/GrupMediaSud/ sau la numărul de telefon 0723242630.

Amintim că licența de transport pe ruta Năvodari-Constanța a fost acordată, conform legii, prin licitație public, de către Consiliul Județean Constanța, Primăria Năvodari neavând nicio atribuție în alegerea și desemnarea operatorului de transport.