Mulțumim tuturor celor ce au INVESTIT ÎNTR-UN VIS!

0
1158

Mulțumim că ați investit într-un vis!

În cadrul Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din Năvodari există, de mai bine de trei ani, o frumoasă tradiție, și anume: la fiecare început de februarie toți beneficiarii se reîntâlnesc în cadrul atelierului de creație. Împreună cu voluntarii din cadrul Liceului Lazăr Edeleanu, beneficiarii ce ne trec zilnic pragul, s-au adunat pentru a confecționa diferite ornamente specifice primăverii, pentru ca mai apoi, acestea sa fie expuse în cadrul unei expoziții cu vânzare. Prin achiziționarea acestor produse hand-made,  ne dorim să împlinim un vis, acela de a merge într-o excursie de o zi.

Năvodăreni cu suflet mare au contribuit, poate din puținul lor, pentru ca visul beneficiarilor Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă să poată deveni realitate.

Mărțișoarele hand-made au fost realizate din produse reciclabile: semințe, sâmburi, pet-uri, sticle, orez, atent mestesugite și împodobite cu tradiționalul șnur alb-roșu.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au investit și au adus o rază de fericire pe chipul beneficiarilor Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă. Reamintim că cei ce ne trec zilnic pragul sunt copii cu situații familiale deosebite, pentru care o excursie reprezintă cu adevărat un vis.

În cadrul centrului, aceștia beneficiază zilnic de o masă caldă, îngrijire, educație, recreere și socializare, consiliere psihologica într-un cadru plin de afecțiune din partea personalului centrului.

Mulțumim tuturor celor ce au INVESTIT ÎNTR-UN VIS!